Rondleidingen

productie van klompen 1

Op afspraak geven Henk en Marijke Krajenbrink graag een rondleiding door hun bedrijf. In ongeveer anderhalf uur wordt het complete productieproces van de klomp getoond. Henk vertelt honderduit over de keuze van een boomstam tot het afwerken met lak. De rondleiding eindigt met een bezoek aan de winkel. In een hoek is een museum ingericht met gereedschappen van vroeger.
productie van klompen 2

Prijzen
De prijs van een rondleiding is 3 euro voor een volwassene en 2 euro per kind met een minimum van 35 euro tijdens bedrijfsuren. Ook buiten de productie uren is het mogelijk om het bedrijf te bezoeken. Omdat diverse machines moeten worden opgestart, is het minimumbedrag op deze dagen (inclusief zaterdagen en feestdagen) 50 euro. In overleg is het ook mogelijk om een lunch te nuttigen of iets te drinken.
productie van klompen 3

Vraag naar de mogelijkheden
Er is voldoende parkeergelegenheid om de klompenmakerij te bezoeken per auto. Tijdens een fietstocht door de mooie Heurnse natuur is een ‘pitstop’ bij Krajenbrink een welkome afwisseling. Wilt u een rondleiding door de klompenmakerij?
Neem dan contact op via telefoonnummer 0315-651365.
Productie van klompen 4
Productie van klompen 5